20.4.14

Sretan Uskrs

"Vi se ne bojte! Ta znam Isusa Raspetoga tražite! Nije ovdje! Uskrsnu kako reče.“ (Matej 28, 5-6)

Sretan Uskrs!

18.4.14

Cjelivat ću Gospodine


1.CJELIVAT ĆU, GOSPODINE,
SVETE RANE TVOJE
DA IZLIJEČIŠ
O PREMNOGE
RANE DUŠE MOJE
 
2.CJELIVAT ĆU, GOSPODINE,
RANE RUKU TVOJIH,
U NAKNADU ZA NEDJELA
GRIJEŠNIH RUKU MOJIH.
 
3.CJELIVAT ĆU, GOSPODINE,
RANE NOGU TVOJIH
DA OPROSTIŠ SVA BESPUĆA
GRIJEŠNIH NOGU MOJIH.
 
4.CJELIVAT ĆU, GOSPODINE,
RANE GLAVE TVOJE
DA OČISTIŠ SVE OPAKE
MISLI GLAVE MOJE.
 
5.CJELIVAT ĆU, GOSPODINE,
RANU BOKA TVOGA
I PREDAT SE ZA SVE VIJEKE
SRCU BOGA MOGA.                     

2.4.14

ANĐEO SVJETLA





Želim, da ti anđeo svjetla sve više rasvjetljuje tvoju dušu, da svjetlo prodire u tamne klance tvoje nutrine, i svojim ih svjetlom preobrazi u nastanjive prostore. Čitavo će tvoje tijelo tada zračiti svjetlo. Ljudi će se u tvojoj blizini osjećati ugodno i njihovo raspoloženje će se rasvjetliti.

1.4.14

Ljubav




LJUBAV O KOJOJ GOVORIM, DAJE TI ŽIVOT, RADOST……

Ljubav je tvoje postojanje. Ljubav je kada zastaneš u tišini, kada opaziš cvijet pored sebe, kada čuješ cvrkut glasnog ptića, kada zapaziš pticu u letu, kada promatraš travu kako raste, kad osjetiš miris pokošene livade i slušaš žubor potoka, kada gledaš u vodu kako teče, kada promatraš jutarnju rosu na tek otvorenom cvijetu i zvijezde na nebu……. Ljubav je kada riječ koja ti dođe, mora biti odmah zapisana ili nekome izrečena, inače ju više nećeš moći izreći na svoj jedinstveni način. Ljubav je kada shvatiš da živiš i da je sve stvoreno u tebi i za tebe. Ljubav je kada zastaneš u tišini i čuješ u sebi, kako ti progovara: baš je lijepo što živiš, što postojiš. Ljubav dolazi na otvorena vrata tvoga srca i preko tebe ulazi u tvoju obitelj,  prijatelja pored tebe. Nju prepoznaješ kada si pronašao smisao svojeg života, kada osjetiš da prihvaćaš drugačijeg  čovjeka pored sebe. Ljubav je mjesto i vrijeme u kojem postojiš, u kojem se ti ostvaruješ, u kojem rasteš, u kojem se raduješ životu.
         Ljubavlju postaješ ljubljen kad spavaš i kad odmaraš. Ljubav je bistar potok koji teče iz nepresušnog izvora i natapa sve oko tebe. Ona podiže, lijeći rane, briše suze, ozdravlja. Ona je sila koja pokreće, koja govori možeš dalje, kreni. Samo u Ljubavi se osjećaš zaštićen sa svih strana.
         Ta ljubav smo dragi prijatelji, TI I JA. Ja sam pozvana da tebi darujem ljubav a ti meni. Nije bitno tko si, kakav si, koje boje, koji jezik govoriš, jesi li star ili mlad, bitno je da si to TI koji imaš svoje ime. U toj jednoj Ljubavi smo pozvani da ljubimo. Za nekoga je ta Ljubav pisana velikim slovom, za velikog fizičara je ona Isus Krist. Ta Ljubav se daje i dobrima i zlima, zdravima i bolesnima. Ti ne možeš živjet, disati, izvan te Ljubavi. Nemaš kamo pobjeći od te predivne Ljubavi.
         Tu Ljubav susrećeš u tihom kutku svojeg doma, u molitvi, pored upaljene svijeće koja gori…oko nje se osjeća toplina. Ta toplina isijava iz komadića živoga kruha u tabernakulu. Ona sjaji u tebi kada si ju uzeo i preobražava te i pretvara u ljubav za druge, priprema te za lijepe susrete s ljudima, natapa prostor oko tebe i širi se poput vjetra. Ona ponajprije natapa tvoje srce, jer ni ne znaš u koji čas ti dolazi netko tko je žedan te Ljubavi i prosi te da i on malo zagrabi iz tvoje posude, jer tvoja ljubav i njemu pripada. O dragi moji prijatelji, budimo Isusova Ljubav ovome svijetu. Nesebično ju dijelimo,  jer će ona sigurno ganuti nečije srce, podići ga i potaknuti ga da i on nauči ljubiti.

U TOJ LJUBAVI  OSTANIMO ZAJEDNO!
        

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Knjiga koja putuje samnom... Knjige Psihologija Knjiga  ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT  je veliki svjetski bestsele...