3.5.18

Nigdar ni bilo da nekak ni bilo

Image result for karta hrvatske

.... I NIGDAR NEĆE BIT DA NEKAK NEBU BILO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nastavno na prethodnu temu, razmišljam :
Kako očuvati sebe i svoje u Hrvatskoj?
Ne želimo biti izumrli ILIRI koji su bili na ovim prostorima prije dolaska Hrvata.
Svašta možemo još očekivati , možda i gore od ovih ovrha, naknada, kažnjavanja i to sve pod krinkom demokracije.
Netko mi je rekao kako misli da se CRO čuva za Britance,  ja sumnjam na Izraelce, a možda i za vanzemaljce , uf... al  uozbiljimo se i molimo neka ostane naša. A kako,?  moguće odgovore objaviti će znastvenici kad već bude kasno.&;$%%##"*?
Udruge, narodi razmislite i uzmite stvari u svoje ruke. Nova renesansa il Ilirski pokret, ne spavajmo jer ćemo se probuditi prekasno.
Ovo je karta iz prošlosti,,,, samo da se podsjetimo i usporedimo kakva je  lijepa naša danas....
Image result for karta hrvatske
Predlažem mom narodu i građanima lijepe naše
NE PRODAJTE SVOJU IMOVINU STRANCIMA-rentajte im i naplačujte
 al budite ko zagorci jer oni nisu strancima ništa prodali (pa ni vina)
KUPUJTE DOMAĆE PROIZVODE Podravka, Kraš, Kandit, Jamnica, Borovo, itd..nemojte učit djecu na američke  i strane proizvode jer mislite, bolji su. Nisu sigurno. sjetite se njihovog otrova, sa G počinje, jeftine kineske radne snage koja plaće nad tim prozvodima dok ih izrađuje i djece koja ih rade.
Razmišljajte o domaćem čovjeku jer postat će ...
KAKO ĆE SE ZVATI HRVATI KOJI SU OSTALI? oSTAŠE
E pa budimo svi ostaše i rađajmo djecu, ne kritizirajmo nego pomažimo obitelji sa puno djece. Činimo dobra djela kako su i naši stari, predaci. Sjetite se baka i djedova. Gdje su bili i kako živjeli.?!
Naš put nije njihov al su naša baština i primjer kako su ustrajali na zemlji u zemlji Hrvatskoj uz polja i vinograde, uz tvornice i gradove i vode silne.

Image result for karta hrvatske

Prenosim ovdje nadalje  novi dio iz sličnog intervjua u nastavku:
Možete li ukratko reći kako vidite budućnost Hrvatske?

“To je pitanje za futuriste koji imaju sposobnost gledanja u staklenu kuglu. Ja se usuđujem govoriti samo o zatečenom stanju i potrebnim promjenama. Ali sam svjestan da za promjene nisu dovoljne samo dobre ideje. Potrebna je kolektivna svijest i sposobnost da se promjene zaista i učine. Kao što sam već rekao, nismo jedinstveni u ocjeni stanja, ovisno iz kojeg i kakvog socijalno-gospodarskog konteksta dolazimo. Tu čak zanemarujem političko-ideološke razlike, jer one su u ovom kontekstu manje bitne. Meni se čini da je u povijesnom smislu najvažnije prepoznati razlike između stajališta onih koji su trenutno povlašteni i koji imaju koristi baš od zadržavanja zatečenog stanja i onih koji su osiromašeni, isključeni i bačeni na margine bez perspektive. Ovi drugi su zasada odustali od borbe za bolju Hrvatsku i traže životne perspektive u drugim zemljama. Kako će se ta dinamika razvijati, u kojim formama i kojim intenzitetom, teško je predvidjeti”, zaključuje dr. sc. Vladimir Čavrak.

Sa novim znanstvenicima i stručnjacima, nastavlja se diskusija na linku:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/dr-kulic-ako-se-nista-ne-promijeni-je-li-to-znak-da-pristajemo-na-nestanak-hrvata-nas-prostor-nece-dugo-biti-prazan-1159137/
Slika u nastvaku pokušava dočarati Hrvatsku u svetoj krunici na koju nas poziva naša nebeska Majka.

Related image



sanna.....

Nema komentara:

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Knjiga koja putuje samnom... Knjige Psihologija Knjiga  ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT  je veliki svjetski bestsele...