30.8.08

Da sam ja putokaz



Da sam ja putokaz na cesti pokazivala bih svima krivi pravac i tada bih promatrala kako se snalaze izgubljeni. Tada bih otkrila tko ima vjere a tko nema.

Oni s vjerom naišli bi na ono što nisu očekivali i vjerujem sigurno bolje od onoga što jesu jer tako je i u našim životima. Zalutamo pa lutamo izgubljeni i kada smo toliko očajni da ne znamo kamo i kako dalje prepustimo se Božjoj volji. On će nas izvesti na pravi put. Nije li tako i u životu?! To dobro znaju svi koji su zalutali. Bilo u ratu ili u miru, bilo u ljubavi ili u mržnji, svi s vjerom došli bi na pravi put.

Oni zalutali zbog krivo pokazanog pravca očajavali bi, ljutili se i odustajali od svega. Sjeli bi i čekali. Dugo bi morali čekati. I tek kada bi spoznali sve svoje pogreške sva svoja bezvezna lutanja te sjeli bi uz cestu dok neki putnik dobra srca ne bi naišao na njega. Makar postao on tada skitnica, osamljenik, izgubljena duša našlo bi ga neko svjetlo i pokazalo mu pravi put.

Zato ne očajavajmo jer Spasitelj je taj koji nas vraća uvijek i iznova na pravi put a krivi putokaz na cesti je samo kušnja za sve nas i na to svi moramo biti spremni i uvijek budni.

Nema komentara:

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Knjiga koja putuje samnom... Knjige Psihologija Knjiga  ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT  je veliki svjetski bestsele...