17.4.10

RADUJMO SE NARODI NA VELEČASNOM ZLATKU SUDCU I ZAHVALJUJMO DRAGOM BOGU NA TOM DARU



RADUJMO SE NARODI NA VELEČASNOM ZLATKU SUDCU I ZAHVALJUJMO DRAGOM BOGU NA TOM DARU

„Zbog toga svim marom prionite: vjerom osigurajte krepost, krepošću spoznaje, spoznanjem uzdržljivost, uzdržljivošću postojanost, postojanošću pobožnost, pobožnošću bratoljublje, bratoljubljem ljubav. Jer ako to imate i u tom napredujete, nećete biti besposleni i neplodni za spoznanje Isusa Krista. Zato, braćo, to revnije uznastojte učvrstiti svoj poziv i izabranje: to čineći - ne, nećete posrnuti nikada!Tako će vam se bogato osigurati ulazak u vječno kraljevstvo Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista" (2 Pt 1, 5-8. 10-11)

Nekada je svijetom hodio Savao kojem se prikazao Krist sam i od tada je postao sveti Pavao. Snagu njegove vjere, govorništva možemo pročitati u Bibliji.
A danas svijetom hodi i budi nadu u ljubav i jedinstvo u zajdništvo, spašava branitelje od suicida, liječi duše i pokazuje nam put do Krista, Pavao današnjeg vremena a to je velečasni Zlatko Sudac. Svečenik, umjetnik, čovjek sa darovima sa Nebesa, tako mali a opet silno veliki. U njegovom društvu to je kao da zbor anđela pjeva dok on priča o ljubavi našeg spasitelja, pa i onda kada nas povišenim glasom želi probuditi iz zimskog sna i iz naše sebičnosti jer ne brinemo za malog čovjeka. A svi smo ustvari mali jer samo je Bog veliki no to često zaboravljamo. Ne želim ponavaljati ovdje riječi cijenjenog Zlatka, al želim svim ljudima poručiti da ne gledaju vanjštinu, i nek ne sude, nego, upijajte svaku njegovu izgovorenu riječ koja dolazi od Krista, iz srca koje je odano Njemu, srca koje živi za Njega i za svakog čovjeka koji želi primiti Kristovu Ljubav, bez granica , boje kože, računa u banci, baš svima. Posebice onima oholima koji možda misle tko je on da meni govori što mi je činiti.
Zapitaj se čovječe, kad ne budeš više lijep, mlad, zdrav, zapitaj se za svoju dušu, kakva je, dali ljubi iskreno, ili je ovozemaljskim stvarima prezaokupljeno.?! Zapitaj se kako ćeš se spasiti kad tvoje kosti strunu u nekoj raki jer sve prolazi, samo je duša ta koja će se spasiti ako vjeruješ i sljediš put ka Kristu koji nam poput putokaza pokazuje sluga Gospodinov, pastir Njegov, sam Zlatko. Poručujem ti ovim putem dragi Zlatko, gdje god bio, nikada te nećemo zaboraviti, jer kada su nas svi zaboravili i dok su nas gurali u provalije života, mi danas zahvaljujući tvojim poticajnim riječima stojimo uz Krista i sa Kristom i za Krista. Amen

sanna

1 komentar:

Željko Zubanović kaže...

Žalostan sam zbog ove situacije u kojoj se Vlč Zlatko Sudac nalazi, molimo za Vlč. Zlatka Sudca da i dalje uz ove poteškoće i onemogućavanje djelovanja, uskraćivanje svega što mu pripada, on i dalje ostane jak duhom, i da i dalje svjedoči Kristovu ljubav! Zahvaljumo Gospodinu za taj dar, što ga je podario hrvatskom narodu dar koji mnogi nažalost ne žele priznati i prepoznati, ali Bog nam je upravo iz tog razloga dao ovog divnog svećenika. Dao nam je primjer življene vjer, a na nama je da priznamo taj primjer ili ne.

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Knjiga koja putuje samnom... Knjige Psihologija Knjiga  ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT  je veliki svjetski bestsele...