3.12.11

Instalacija ljubavi



Saznali smo da možemo instalirati ljubav po sistemu instaliranja svakog novog programa na računalu. Super! Odmah ćemo kontaktirati tehničku podršku da nam kao korisniku pomognu u instalaciji.

Korisnik: Hallo!

Tehnička podrška: Da, kako vam mogu pomoći?

Korisnik: Pa, nakon puno razmišljanja, odlučio sam instalirati ljubav. Možete li me voditi kroz proces?

Tehnička podrška: Da. Mogu vam pomoći. Jeste li spremni odmah nastaviti?

Korisnik: Pa, ne znam što trebam uraditi, ali mislim da sam inače spreman. Što trebam prvo učiniti?

Tehnička podrška: Prvi korak je da otvorite svoje srce. Jeste li tu sa vašim srcem?

Korisnik: Da, ali postoji nekoliko drugih programa koji su upravo u toku u njemu. Možemo li instalirati ljubav dok oni rade?

Tehnička podrška: Koji su to programi? Što izvode?

Korisnik: Evo da vidim; prisutan je program povreda iz prošlosti, pa program niskog samopoštovanja, a program krivnje je upravo u punom pogonu.

Tehnička podrška: Nema problema.

Ljubav će postupno iz vašeg operacijskog sustava, izbrisati program povreda iz prošlosti. Ostati će u trajnom sjećanju, ali više neće remetiti druge programe.

Ljubav će na kraju nadjačati nisko samopoštovanje jer ćemo instalirati vlastiti modul pod nazivom visoko samopoštovanje.

No, morate potpuno isključiti programe krivnje i ljutnje. Ti programi mogu spriječiti ljubav da bude ispravno instalirana. Možete li ih isključiti odmah?

Korisnik: Ne znam kako ih mogu isključiti. Možete li mi reći kako?

Tehnička podrška: Sa zadovoljstvom. Idite na izbornik Start, pronađite i kliknite na program oprost. Učinite to onoliko puta koliko je potrebno da krivnja i ljutnja budu u potpunosti izbrisani.

Korisnik: Dobro. Učinio! Hej, počela je samo instalacija ljubavi. Je li to normalno?

Tehnička podrška: Da, ali ne zaboravite da imate samo osnovni program. Morate započeti povezivanje s drugim srcima kako bi dobili nadogradnju.

Korisnik: Ups! Evo već imam poruku o nekoj grešci. Ona kaže: "Greška – Program ne može funkcionirati prema vani." Što trebam učiniti?

Tehnička podrška: Ne brinite. To znači da je program ljubavi postavljen za rad unutar srca. To jednostavno znači da morate voljeti sebe prije nego možete dati ljubav drugima.

Korisnik: Dakle, što trebam učiniti?

Tehnička podrška: Kliknite na sljedeće datoteke: Oprostiti samom sebi; Osvijestiti svoje vrijednosti; i Prihvatiti ograničenja koja nismo u mogućnosti otkloniti

Korisnik: Dobro! Učinjeno!

Tehnička podrška: Sada ih kopirajte na direktorij srca. Sustav će urediti proturječnosti i početi krpati neispravno programiranje.
Također, trebate izbrisati samokritičnost iz svih direktorija i ispraznite koš za smeće kako bi bili sigurni da je potpuno nestala i da se nikada više neće vratiti.

Korisnik: Dobro…... Hej! Moje srce se popunjava s novim datotekama. Na mom monitoru svira prekrasna muzika, cijeli je ispunjen osmjehom, a mir i zadovoljstvo su se sami kopirali i ispunili cijele moje srce. Je li to normalno?

Tehnička podrška: Ponekad. Za nekoga traje dulje, a za nekoga kraće, ali na kraju sve dođe u pravo vrijeme. Dakle, ljubav je instalirana i pokrenuta.
Još jedna stvar prije nego što spustite slušalicu. Ljubav je slobodan program, svakome dostupan. Budite sigurni da ćete prenijeti njene različite module svima koje susrećete. Oni će ih zauzvrat dijeliti s drugima i vratiti, neke cool module, natrag vama.

Korisnik: Hvala vam! Bog.

Nema komentara:

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Knjiga koja putuje samnom... Knjige Psihologija Knjiga  ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT  je veliki svjetski bestsele...