18.3.11

Duhovna obnova vjernika-korizmena



Veselo uz klavijature i gitaru te dva predivna ženska vokala započelo je zajedničko druženje s velečasnim našim i prepunom dvoranom vjernika. Svi slavimo, svi slavimo Gospodina, Dođi Duše sveti , svi na nogama a u znaku Križa našega Spasitelja započeo je u velečasni riječima kako je duhovna obnova potrebna ne meni, jer ja sam savršen, niti tebi i ti si savršen, možda tvom susjedu?!...kroz šalu naravo kao uvijek.

Što je zapravo duhovna obnova? Primiti Duha svetoga. No važno je davati da bi primali kao stara poslovica "Koliko si posijao toliko ćeš požet" Ne silom, niti snagom već Duhom svetim i doma i na poslu uz silu Duha svetog i brda ćemo premještati. Svi smo okruženi problemima, a kad smo puni Duha svetog nećemo bježat od problema jer što se tada događa? problem trči za nama :-)

Pitanje : U KOJOJ VJERI SE TI U BOGA UZDAŠ? KOLIKA JE TVOJA VJERA?

Ocijenite od 1 do 10? Ako je bar 7 tada možete i vi ozdravljati bolesne, ovisne.....Zar je Isus dao taj dar samo 12 Apostola? Priznajte, vjere imamo jako malo jer ne oslobađamo, ne utječemo na ovaj svijet. Kada gledamo svijet oko sebe ne možemo biti zadovoljni. Izgubili smo mir ! a u miru s Bogom možemo mijenjati duhovnu klimu.

Naša vjera je tolika koliko smo otvoreni Bogu.

Tvoj supružnik nije tvoj neprijatelj, niti tvoj šef, niti tvoj kolega.....Zle sile su te koje navode. Pitam vas znate li koliko je gatara, vračara registrirano kod nas? 60000 njih.

Ako niste s Bogom zle sile djeluju na vaš život, nesreće, poboljevanja.....al takav je đavao, on nije đentlmen. "Tko s đavlom tikve sadi, obijaju mu se u glavu." Ne pričam vam ovo sve da bi vas plašio, već da znate što činiti. Tko je s Isusom taj svijetli i ne treba se bojati. Jednom sam se pojavio sa mojim sviračima ovima ovdje blizini nekih sotonista i oni su pokrivali oči kad su nas vidjeli jer smo svijetlili, Krist u nama je zasvijetlio đavla u njima....Postoji i grijesi naših pradjedova koja se mogu prenositi i zato čovjek nemože ići naprijed , pitaju se što je to, zašto ? Valja se pokajati za grijehe svojih predaka, moliti Bogu, dati misu za otkupljenje a kad se zna da je pokojni predak nekoga ubio a nije se pokajao. Kad zajednica moli stvara se prema Nebesima put koji probija sve na njemu (pa i zamke postavljene od zlih sila) no molitva mora biti iskrena i snažna. Isus nas je naučio molitvu koja je i egzorcistička....Oče naš....da je svaki dan izmolimo zaštićeni smo... ne uvedi nas u napast nego zaštiti nas od zloga...

A danas u svijetu cunami, pedofilija...kroz sve grijehe duhovni prostor se zagađuje. Možemo zamjeniti i političare al zle sile i dalje djeluju. I tako je s našom Hrvatskom. Tko je bio u svetoj zemlji vidio je kakva pa ako je to obećana zemlja kakvu nam je tek lijepu našu Hrvatsku dao Bog!? I tek kad se ujedinimo u molitivi, jedinstvu,otjerat ćemo zlo iznad nje Isus je tjerao demone od ljudi za ljubav Božju. Zato trebamo moliti. Moliti svim snagama jer molitve odlaze u Nebo nama na pomoć. Molitvene zajednice kad mole otvaraju se prostori koji tjeraju te zle sile iznad nas i milosti silaze s Neba.Obnova svakog društva započinje s obnovom obitelji a u našim srcima je sam Bog. Molitva je zaštita obitelji. Ti si svjetlo svjeta ! Što se vrag ne čini da nas odvoji od te molitve....odvuče nas gledati sapunice, na trač susjedi pa i kad kreneš onda zvoni telefon, počne te svrbiti, gladan si i uvijek nešto. I kad bi uspjeli barem 30 minuta odvojiti se od svega i moliti ostvariti molitvom proboj do nebesa da Nebo pošalje Oganj Duha svetoga. I kad uspiju molitelji u tome, takve sotona proučava i traži im slabe točke da ih uništi. Al zato imamo molitve koje nas štite, štite našu obitelj. U Ime Isusovo možemo narediti bolesti da se udalji. Imamo puno svjedočanstva vjernika koji vjeruju i mole. Ti si svjetlo svjeta i Papa Ivan Pavao je to kazao i Majka Terezija, samo vjeruj i moli.

Sveta Misa je protekla u radosti slavlja i uz pjesmu Predivan , Isus je predivan i Odlučio sam slijediti Krista razišli smo se puni Duha svetoga u odluci sljediti ćemo Krista i naš će Uskrs svanuti. Amen.

sanja

Nema komentara:

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Knjiga koja putuje samnom... Knjige Psihologija Knjiga  ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT  je veliki svjetski bestsele...