12.9.08

Dobro je činiti dobro

Humanitarni koncert 'Gorica za Robija'U Velikoj Gorici održao se , 3. rujna u 20 sati, humanitarni koncert pod nazivom "Gorica za Robija". Naime, četverogodišnji Robert Zgurić boluje od Downovog sindroma, te mu treba pomoć za liječenjem injekcijama matičnih stanica u Švicarskoj.Koncert se je održao na stadionu Radnika, a nastupali su Marija Husar, Mladen Bodalec, Crvena Jabuka , Luka Nižetić, Jole, Guliano,Mile Terzić, Antonija Šola, Lana Jurčević, Zakon šutnje, mladi Luka Kovačević, Minea i drugi.

Hvala im !!!

Robi s obitelji

VELIKI HUMANITARNI SPEKTAKL

PULA - ARENA 12.09.2008.

Pozivamo Vas na 20. jubilarni Memorijal Sergio Blažić Đoser koji će svojim velikim rock koncertom pomoći realizaciju projekta ''Dom daleko od doma''. Koncert će se, pod pokroviteljstvom Predsjednika Mesića i Grada Pule, održati u Pulskoj Areni 12.09.2008. u 20:00 sati uz najbolje rock izvođače te brojne poznate goste koji će podržati našu inicijativu.


''DOM DALEKO OD DOMA'' - projekt u tijeku

Cilj projekta je izgradnja prvog specijaliziranog obiteljskog centra u Hrvatskoj za pružanje smještaja, psihološke i materijalne pomoći obiteljima koje iz cijele Hrvaske dolaze u Zagreb, kako bi se njihovoj teško bolesnoj djeci pružilo prijeko potrebno bolničko liječenje i kako bi u najtežim životnim trenucima bili zajedno.SPLIT “Hodaj – nebo strpljive voli...”

Naziv je humanitarnog koncerta koji će se 26. rujna u HNK – u Split na Međunarodni dan oboljelih od multiple skleroze, održati u organizaciji Društva multiple skleroze i Lions cluba Solin... Uvijek se iznova divim našim umjetnicima i pjevačima s koliko žara i optimizma se odazivaju na humanitarne koncerte. Iako su to najčešće bili uvijek isti, stari izvođači moram napisati kako mediji premalo prate takve akcije za razliku od crne kronike ovoga vremena. Želim se ovim putem zahvaliti svim izvođačima posebice u Velikoj Gorici kada su svaki od njih posvetili nekoliko pjesama i barem jednu rečenicu kao :» Za našeg hrabrog Roberta» ili «Pozovite nas kad god treba pjevat ćemo za njega» i slično a znajte da su samo dvojca bila malo starija, stoga možemo zaključiti da su i mlađi počeli učiti i činiti dobra djela po uzoru na njih.

Hodaj!

Naučila si živit,tico lijepa
Od svakoga ne primit ruku pomirenja..
I počinješ razumit prvi puta
Da jedno smo na vani,a drugo smo iznutra
Hodaj! Nebo strpljive voli...
Hodaj možda se sve u dobro pretvori...
I tko će to izvagad svaki puta
Koje riči vratit,a koje ćeš progucat?
I straj te izgovorit nakon svega
Da godinama živiš s nekim koga ne znaš
Hodaj! Nebo strpljive voli....
Hodaj! Možda se sve u dobro pretvori...

Zašto nosiš oblak iza lipog lica?
Viruj,bit će sve u redu,i za svako slovo

Ti ne traži krivca
U sebi
Il u meni
U svemu
Jer slomit će nas to...

Hodaj! Nebo strpljive voli....
Hodaj! Možda se sve u dobro pretvori...

DOBRO JE ČINITI DOBRO

Sanna

1 komentar:

Lux kaže...

Dobro je činiti dobro, a da pri tom ne očekujemo nešto za uzvrat, jer samo tako darujemo ljubav. Važno je činiti dobro, pomagati, davati, a hoće li nam biti uzvraćeno od istih osoba ili od sasvim nekih drugih, kojima možda nismo činili nekakve usluge ili ustupke, sasvim je svejedno – jer se definitivno dobro dobrim vraća.

Harry i Meghan su konačno slobodni !

 foto od latimes. Toronto 2017.  Mr. Harry i Mrs. Meghan  su konačno slobodni ! Ne mogu a da se ne osvrnem na mladi bračni par, koji...