5.12.10

Vassulina zamolba



Vassulina zamolba


Vassula moli da se od 13. do 21. prosinca moli devetnica. To je za potrebe PRAVOG ŽIVOTA U BOGU, sada su neke osobito pod velikim pritiskom. Devetnicu bi činila dodatna krunica (dakako uz sve ostale uobičajene dnevne molitve), zajedno s molitvom sv. Mihaelu. Također se sugerira tri dana posta u tom periodu.
O. John Abberton dodaje:
Svatko zna kako može postiti. Idealno je, kao što svi znamo, uzimati samo kruh i vodu (topli napitak u hladnoj klimi), ali moramo apstinirati i od televizije i drugih stvari koje nas mogu rastresti. Iznad svega moramo biti sigurni da se uzdržavamo od svega što bi nas moglo voditi u grijeh (kao napr. ogovoranje). Budući da mnogi već poste srijedom i petkom, možda bi bilo dobro dodati još četvrtak, tako da bi to onda bila tri uzastopna dana prikazana za nakane PŽUB. Oni koji su bolesni i slabi ne bi morali postiti toliko od hrane koliko bi morali naći neki drugi način posta ili suzdržavanja.
O. John
************
Srdačno vas pozdravljam i zazivam Božji blagoslov na sve nas.
Marija Dragica

Nema komentara:

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Knjiga koja putuje samnom... Knjige Psihologija Knjiga  ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT  je veliki svjetski bestsele...