14.6.18

Putin:Trebamo odvratiti svijet, inače će sve biti uništeno!


posljednja vremena

Vladimir Putin, svjetski vladar dobro upoznat s pojmom posljednja vremena, jedini koji je prije kandidature za predsjednika velike svjetske ruske sile četrdeset dana u sibirskoj pustinji zvanoj “Pitijska pustinja”,  postio na kruhu i vodi i na temperaturi od minus 30 stupnjeva, podsjetio je kako svijet treba odvratiti od rata inače će to biti – kraj cijele moderne civilizacije!
Novi svjetski rat mogao bi postati – kraj civilizacije naglasio je Putin u live emisiji dodajući da je neophodno ako želimo preživjeti da se međunarodne snage suzdržavaju od novog globalnog sukoba.
Podsjetio je na izjavu Alberta Einsteina koji je rekao: Ne znam s kojim oružjem će se voditi Treći svjetski rat, ali Četvrti svjetski rat vodit će se palicama i kamenjem.
Ovom izjavom Putin je pojasnio da će Treći svjetski rat biti kraj moderne civilizacije kakvu poznajemo te je dodao da je potrebno odvratiti svijet od bilo kakvih radikalnih i opasnih radnji koje će uništiti civilizaciju.
U intervjuu je još dodao kako su sustavne prijetnje Zapada Rusiji kontraproduktivne, te pozvao svijet na konstruktivnu suradnju s napomenom: da nitko ne treba vračati nikome, uključujući i Rusiju.
Vladimir Putin  ima svog stalnog duhovnika izrazito cijenjenog pravoslavnog  monaha o. Tihona Ševkunova što ga razlikuje od svih ostalih zapadnih vladara,  i zbog čega ga zapad ga ne podnosi jer otkad je stupio na čelo Ruske Federacije  otvoreno suprotstavlja politici zapada koja je ništa drugo nego totalitarizam iza maske neke demokracije, koju on često, posve ogoljuje jer uistinu vodi do – uništenja i samouništenja mnogih naroda.  Pokušavaju ga slomiti svim vidljivim i ne vidljivim silama, ali ne uspijevaju, a ovakve njegove izjave vrlo često u zapadnim medijima se prikrivaju!

više o tome:
http://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/putin-progovorio-svijetu-moglo-bi-doci-do-unistenje-cijele-moderne-civilizacije-1177644/

Nema komentara:

Istina o lijeku Proveri u knjizi Hormonska ravnoteža dr.Sara Gottfried

Knjiga- Hormonska ravnoteža- Sara Gottfried Prirodna rješenja za hormonske poremećaje I prečesto se žene uvjeravaju da su promjene raspolože...