3.7.18

ljetooo, plažeee

Image result for pletix kupaći kostimi
Odabir savršenog kupaćeg kostima ne uključuje samo vašu najdražu boju. Kako biste bili apsolutno zadovoljni kada se pogledate u ogledalo trebali biste voditi računa i o vašem obliku tijela. Svaka žena je lijepa, ali ne zna svaka žena naglasiti svoje prednosti i sakriti svoje slabije strane. Pri kupovini biste trebali obratiti pozornost na sljedeće.
Kruškoliko tijelo
Karakteristike: jači bokovi i bedra, a sitniji gornji dio tijela
Ukoliko vas krase ove karakteristike možete se povesti odabirom kupaćeg pjevačica Beyoncé ili Jennifer Lopez. Znači, trebate kupaći koji će vizualno ujednačiti gornji i donji dio tijela. Tako neka vam gaćice budu u popularnog hipster modela ili male bokserice, a izbjegavajte glasne uzorke i bikini koji se veže špagicom. Umjesto toga odaberite gornji dio življih boja, zanimljivih detalja s košaricama koje će dati oblik i volumen.
Velike grudi
Karaketristike: košarice od C pa na više
Ukoliko vas je priroda nagradila s bujnim dekolteom ključ je u potpori. Sve bi trebalo stajati na svom mjestu. Bikini na tanke trakice vam nije prijatelj. Radije birajte kupaće koji imaju formirane košarice i izbjegavajte volančiće i pretjerane ukrase ukoliko želite skrenuti pozornost s tog dijela tijela. Ideje potražite kod pjevačice Katy Perry ili glumice Sofie Vergare.
Male grudi
Karakteristike: ne nužno mršava građa tijela, ali manje volumena u području prsa
Ukoliko imate A ili B košaricu ne trebate pretjeranu potporu u tom području pa se možete poigrati s krojevima. Bila to popularna banana ili koji drugi kroj poželjno je da ima detalje koji će vam vizualno podariti toliko željeni volumen. Probajte s mašnicama, naborima, volančićima, postavljenim košaricama ili raznim uzorcima. Vaša nit vodilja bi trebale biti Cara Delevigne, Ema Watson ili Rihanna.
Atletska građa
Karakteristike: šira ramena i jače noge, uži bokovi
Potražite ženstvene krojeve i detalje na svom novom kupaćem. Naporno ste radili za te noge pa zašto ih ne biste pokazali. Možete birati između dvodijelnih ili jednodijelnih, a krojevima i bojom se poigrajte i stvorite iluziju oblina. Izbjegavajte banane, kostime bez oblika i bokserice.
Građa poput jabuke
Karakteristike: izraženiji trbuščić, većinu mase nosite u srednjem dijelu tijela
Iako se brojne žele žale na ovaj problem, sakriti trbuščić zapravo je najmanji problem. Ultra popularni peplum sada se preslikao i na kupaće kostime. Tankini i retro visoki kupaći ponovno su u modi, a niti jednodijelni kupaći s naborima ili većim izrezom na prsima vam neće loše stajati ukoliko se na njih odlučite. Za trudnice predlažemo dvodijelni kupaći čisto iz praktičnih razloga. Jeste li pokušali otići na toalet u jednodijelnom kupaćem?
Pješčani sat
Karakteristike: velike grudi, bokovi, guza i bedra
Poslužite se idejama popularne starlete Kim Kardashian, a birajte okvire koji će naglasiti vaše atribute, a pružiti dobru potporu. Birajte printeve koji se neće rastegnuti po oblinama, a za gornji dio pokušajte s balconette modelom. Ukoliko ne volite pokazivati previše izbjegavajte tanke trakice na svom bikiniju.
Malena guza
Karakteristike: mršave noge i neizražena stražnjica

Ukoliko patite za većom pozadinom ponovno će nabori, volančići, jake boje i uzorci dobro doći. Birajte gaćice koje malo više otkrivaju umjesto da sve pokrijete dodajući si volumen na strateškim mjestima.

http://www.sibenik.in/moda_i_ljepota/evo-kako-odabrati-najbolji-kupaci/62355.html

Nema komentara:

Istina o lijeku Proveri u knjizi Hormonska ravnoteža dr.Sara Gottfried

Knjiga- Hormonska ravnoteža- Sara Gottfried Prirodna rješenja za hormonske poremećaje I prečesto se žene uvjeravaju da su promjene raspolože...