1.2.18

Google: "Tko je Isus?"

Featured Image
Fr. Mark Hodges
BRENTWOOD, Tennessee, 31. siječnja 2018 (LifeSiteNews) - 
Dok pametna tehnologija daje dojam da zna sve o svemu, čini se da Google ne može odgovoriti na pitanje "tko je Isus?"
Autor i televizijski producent David Sams proveli su eksperiment i emitirali ga uživo na Facebooku. Primijetio je odgovore najpopularnijih "pametnih" strojeva kada su ga pitali: "Tko je Isus Krist?"
Kada je pitao Google "Tko je Isus Krist?" Odgovor koji je primio bio je: "Nisam siguran kako vam mogu pomoći."
Na pitanje o Isusu, o Isusu Kristu ili o Bogu, Google Home je odgovorio: "Moje isprike, ne razumijem."
Odgovor je zbunjujući s obzirom da Googleov uređaj ima enciklopediju odgovora o Mohammedu, Allahu, Budi i drugim vjerskim osobama - čak i Sotoni.
"Gotovo je da je Google odveo Isusa i Boga iz pametnog zvuka", rekao je Sams.
"Čak sam zamolio Googlea, tko je David Sams", izjavio je govornik za affiliate tvrtke Fox TV iz Nashvillea. "Google je znao tko sam, ali Google nije znao tko je Isus, Google nije znao tko je Isus Krist, a Google nije znao tko je Bog."
"Postoji li netko u Googleu nešto protiv Isusa, nešto protiv Boga?" Upita Sams. "Je li to nekakav korporativni mandat?"
Rekao je da Google treba reprogramirati svog govornika kako bi bio "ljubazan prema Isusu".
Amazon Echo ("Alexa") pružao je informacije o Isusu. A Google Home je uputio na Isusa kada je pitao o Posljednjoj večeri.
Jillian Blackwell najprije je pokrenuo eksperiment i pronašao istu sumnjivu neznanju od "pametnog govornika". U video postu, sretno je upitala postoji li zakon koji zahtijeva "razdvajanje crkve i tehnologije".
"Misle da bi samo uzimanje Isusa iz svega toga  bilo politički ispravno ovih dana i mislim da je to uzrok mnogih naših problema", napisao je Martin Collins. Kaže da je siguran da je Googleovo uklanjanje Isusa i Boga namjerno.
"Ne znam je li neka vrsta čarobnjaka koja donosi ove odluke ili ako je to neka vrsta nadzora, ali bez obzira na to, trebaju se odmah obraćati", upozorava Sams.
"Ovo je najtopliji trend tehnologije - i širi se poput požara. Uskoro će pametni audio biti u našim vozilima ", zaključio je Sams. "Za uklanjanje 'Isusa iz baze znanja ove tehnologije, to bi bilo tako alarmantno."
Sams je apelirao na kršćane da govore protiv takve diskriminacije i cenzure.
"Trebamo pomoći ... generacijama koje dolaze tako da se pobrinemo da učinimo sve što je moguće kako bismo zaštitili i dijelili istinu", objavio je on.
Google je priznao da je zadržao informacije o Isusu, ali kaže kako je tvrtka tako učinila "iz nepoštovanja, ali umjesto toga kako bi osigurala poštovanje".

Odgovarajući na reakcijsku reakciju, Google je odlučio onemogućiti sve odgovore o religijskim likovima. Izjava objavljena u tvrtki glasi: "Istražujemo drugačija rješenja i privremeno onesposobljamo ove odgovore za vjerske figure na pomoćniku".
Prošle je godine Amazonov uređaj rekao istražiteljima da je Isus "izmišljeni lik". Razgovor show bloger Steven Crowder izložio je povijesno lažni odgovor koji je očito ispravljen.
Kućni zvučnici / enciklopedije su narasle u popularnosti, s 40 milijuna ljudi u SAD-u - svakih šest odraslih osoba - izdavanjem glasovnih naredbi i primanjem instant odgovora. Uređaji poput Google Home ili Amazon Echo ("Alexa") reproduciraju glazbu na zahtjev, poziva ljude i odgovaraju na pitanja.

https://www.lifesitenews.com/news/google-home-refuses-to-answer-who-is-jesus-but-has-lots-to-say-about-muhamm

Nema komentara:

Istina o lijeku Proveri u knjizi Hormonska ravnoteža dr.Sara Gottfried

Knjiga- Hormonska ravnoteža- Sara Gottfried Prirodna rješenja za hormonske poremećaje I prečesto se žene uvjeravaju da su promjene raspolože...